vr

LA FRANCE

la france_lille

PRINT – LA FRANCE

la franceLa France er magasinet for alle livsnydere, der har en svaghed for Frankrig. Vores læsere holder af den afslappede franske livsform, men kræver samtidig høj kvalitet, uanset om det drejer sig om kultur, gastronomi, bolig, biler eller design. De har orden i økonomien, og mange drømmer om at bosætte sig i et varmere klima en del af året.

Magasinet opererer med et bredere perspektiv og passionen dyrkes med et køligt overblik. Som en tango, hvor sanselighed og intellekt forenes.

På 19. år er det helt igennem dansk producerede La France et magasin i stadig fornyelse og med skarpt fokus på engagerede og vedkommende historier om fransk kultur, oplevelser, gastronomi, vin og perspektiver.

Magasinet udkommer 6 gange om året og suppleres med det digitale univers på www.lafrance.nu og internetbutikken www.lafranceshop.dk samt nyhedsbreve, læserarrangementer og andre gode tilbud.

La France tiltaler en veldefineret læserskare med det til fælles, at de er kvalitetsbevidste, købestærke livsnydere, der kun stiller sig tilfreds med det bedste og er i stand til at opnå det.

 

PRIS & FORMAT

format-helside

1/1 side – 222 x 285 + 3 mm til beskæring

14.900 DK

format-opslag

Opslag – 444 x 285 + 3 mm til beskæring

25.900 DK

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Formater:
Pdf-filer skal have korrekt format (til kant) samt skæremærker. Halv- og kvartsidesannoncer skal holde sig inden for magasinets format. Dobbeltsideannoncer leveres som 2 enkeltsider. Alle formater er til kant-formater, tekst, logoer e.l. skal placeres minimum 9 mm fra beskæringen.

Billeder og farver:
Alle gråtone- og 4-farve-billeder skal have en opløsning på 300 DPI. Bitmapbilleder skal have en opløsning på mindst 600 DPI. Billeder kan JPEG-komprimeres i højeste kvalitet. Alle billeder og farver i annoncen skal være defineret i CMYK med en maks. totalsværtning på 310 % til heatsetrotation og 340 % til arktryk (ingen spotcolor).

Skrifter:
Alle fonte, der er brugt i dokumentet, logoer, eps-filer m.m. inkluderes i den færdige pdf-fil.

Trykkvalitet:
For at sikre korrekt gengivelse skal vi modtage et color proof af annoncen ved deadline, i modsat fald bortfalder reklamationsretten. Think Fast ApS påtager sig intet ansvar for eventuelle afvigelser i farvegengivelsen.

Vi kan tilbyde mange muligheder for indstik: løst indstik, indhæftet og indlimet indstik, påklæbning, vareprøve (løst eller påklæbet). Priserne beregnes efter indstikkets vægt, dog min. 10 g. Indstikkets pris er afhængig af oplagets størrelse. Der tillægges altid porto på abonnementsandelen efter postvæsenets takster.

Annoncekontrol:
Vi forbeholder os ret til at afvise annoncer, der strider mod gældende lovgivning eller på anden måde er uønskede. Annoncer, der ifølge vores skøn kan forveksles med redaktionelt stof, forsynes med ordet ”annonce”.

Fejl & rettelser:
Rettelser til originalmaterialet skal ske senest ved materialedeadline. Vi påtager os intet ansvar for indtelefonerede rettelser. Der ydes ingen reduktion i annonceprisen i de tilfælde, hvor vi er uden skyld i fejlens opståen ej heller i forbindelse med fejl ved udveksling af annoncemateriale. Ved aflevering af færdigt materiale ydes der ved fejl ingen reduktion i annonceprisen, såfremt materialet ikke lever op til specifikationerne beskrevet under annoncematerialeafsnittet på denne side. Eventuelle reklamationer skal fremsættes senest 14 dage efter annoncens indrykning

UDGIVELSESPLAN 2017

BESTILLINGSFIRST

30 Dage

30 Dage

30 Dage

30 Dage

30 Dage

30 Dage

MATERIALEFRIST

1 februar

31. marts

30. maj

16. august

27. september

8. november

UDGIVELSE

23. februar  

20. april 

22. juni

7. september

19. oktober

30. november

FAKTA OM MAGASINET LA FRANCE

Udgiver:
La France

Adresse:
Bjergvangen 5 B, 3060 Espergærde

Ansvarshavende udgiver:
Finn Rastén

Chefredaktør:
Finn Rastén

Hjemmside
www.lafrance.nu

Medieinfo 2017

Estimeret læsere: 55.000

Oplag:  10.000

Udgaver: 6 x årligt

Distribution: Abonnement og løssalg på udvalgte steder. La France distribueres endvidere på franske restauranter, caféer, bistroer, Det franske Eksportråd, Det franske Institut, Torvehallerne, Grand Teatret i København og gennem La France Shop m.fl. I alt mødes man af magasinet La France på ca. 40 forskellige steder med fransk kultur i Region Hovedstaden.

KONTAKT

For spørgsmål eller ønske om annoncering, kontakt nedenstående:

Lars Rochat – rochat@tvrmedia.dk

Jesper Milandt – jesper@tvrmedia.dk

Jeppe Thierry Alken – jeppe@tvrmedia.dk

ANNONCEMATERIALE 

Indstik/Kreative løsninger
Indstik, vareprøver, indklæbning samt andre kreative formater. Ring for yderligere info.

New Bizz Rabat
Annoncører der ikke tidligere har annonceret i LA FRANCE, har mulighed for at opnå New-bizz rabat.

Annoncemateriale
Annoncen leveres som tryklar pdf (min. 300 dpi) farver skal være CMYK. Husk 5 mm til beskæring. Annoncematerialet sendes til rochat@tvrmedia.dk

Materialefrist
Materialefrist vil som udgangspunkt være 3 uger før udgivelsesdatoen.

Annoncekontrol
LA FRANCE forbeholder sig retten til at afvise annoncer, der strider mod gældende lovgivning. Annoncer der ifølge husets skøn kan forveksles med redaktionelt stof forsynes med “Annonce”

Magasinet CLASICO – Magasinet CLASICO – Magasinet CLASICO – Magasinet CLASICO -Magasinet CLASICO – Magasinet CLASICO – Magasinet CLASICO