CLASICO

Clasico

PRINT – CLASICO

CLASICOMagasinet Clasico er Danmarks eneste fodbold og livsstilsmagasin. 120 siders magasin med dybdegående journalistik omkring fodbold, herremode, biler, ure, rejser, vin samt gastronomi.

Magasinet CLASICO henvender sig til den moderne, fodboldglade og kræsne målgruppe med fornemmelse for stil, klasse og format. Det primære fokus ligger på international fodbold – og vi taler både italiensk, tysk, spansk, engelsk og dansk fodbold. Bolden er omdrejningspunkt i vores magasin, vi kommer tættest på de store stjerner og de stærke kræfter.

Vi leger med de fede historier, fokuserer på de mest markante trænere, dommere og agenter.

Sladder er ikke vores metier, det er andre så dygtige til – men vi går gerne i dybden med de skæve fortællinger og de ægte originaler, fordi det nu engang er læsestof med substans, der interesserer vores læsere.

Clasico har nu over 3 år og 16 udgivelser bag sig. Vi er et etableret medie på det danske marked, og glæder os over, at interessen omkring magasinet Clasico er stor. Udover fodbold er det faste indhold:

Mode I Biler I Rejser I Gadgets I Ure I Vin & Gastronomi

 

PRIS & FORMAT

format-helside

1/1 side – 220 x 280

29.900 DK

format-opslag

Opslag – 440 x 280

45.900 DK

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Formater:
Pdf-filer skal have korrekt format (til kant) samt skæremærker. Halv- og kvartsidesannoncer skal holde sig inden for magasinets format. Dobbeltsideannoncer leveres som 2 enkeltsider. Alle formater er til kant-formater, tekst, logoer e.l. skal placeres minimum 9 mm fra beskæringen.

Billeder og farver:
Alle gråtone- og 4-farve-billeder skal have en opløsning på 300 DPI. Bitmapbilleder skal have en opløsning på mindst 600 DPI. Billeder kan JPEG-komprimeres i højeste kvalitet. Alle billeder og farver i annoncen skal være defineret i CMYK med en maks. totalsværtning på 310 % til heatsetrotation og 340 % til arktryk (ingen spotcolor).

Skrifter:
Alle fonte, der er brugt i dokumentet, logoer, eps-filer m.m. inkluderes i den færdige pdf-fil.

Trykkvalitet:
For at sikre korrekt gengivelse skal vi modtage et color proof af annoncen ved deadline, i modsat fald bortfalder reklamationsretten. Think Fast ApS påtager sig intet ansvar for eventuelle afvigelser i farvegengivelsen.

Vi kan tilbyde mange muligheder for indstik: løst indstik, indhæftet og indlimet indstik, påklæbning, vareprøve (løst eller påklæbet). Priserne beregnes efter indstikkets vægt, dog min. 10 g. Indstikkets pris er afhængig af oplagets størrelse. Der tillægges altid porto på abonnementsandelen efter postvæsenets takster.

Annoncekontrol:
Vi forbeholder os ret til at afvise annoncer, der strider mod gældende lovgivning eller på anden måde er uønskede. Annoncer, der ifølge vores skøn kan forveksles med redaktionelt stof, forsynes med ordet ”annonce”.

Fejl & rettelser:
Rettelser til originalmaterialet skal ske senest ved materialedeadline. Vi påtager os intet ansvar for indtelefonerede rettelser. Der ydes ingen reduktion i annonceprisen i de tilfælde, hvor vi er uden skyld i fejlens opståen ej heller i forbindelse med fejl ved udveksling af annoncemateriale. Ved aflevering af færdigt materiale ydes der ved fejl ingen reduktion i annonceprisen, såfremt materialet ikke lever op til specifikationerne beskrevet under annoncematerialeafsnittet på denne side. Eventuelle reklamationer skal fremsættes senest 14 dage efter annoncens indrykning

UDGIVELSESPLAN

BESTILLINGSFIRST

30 Dage

30 Dage

30 Dage

30 Dage

30 Dage

30 Dage

MATERIALEFRIST

14 Dage

14 Dage

14 Dage

14 Dage

14 Dage

14 Dage

UDGIVELSE

  1. februar ( Formel 1 tillæg)
  1. april ( Golf tillæg) 
  1. juni
  1. august
  1. oktober
  1. december

FAKTA OM MAGASINET CLASICO

Udgiver:
Clasico ApS

Adresse:
Metalgangen 9A 3, 2690 Karlslunde

Ansvarshavende udgiver:
Martin Ølgaard 

Chefredaktør:
Søren Sogenfri

Hjemmside
www

Medieinfo 2017

Estimeret læsere: 60.000-80.000

Opslag: 20.000

Udgaver: 6 x årligt

Distribution: Udvalgte superliga klubber, stadioner og i fanshops. Online på flipp.dk – +3.000 downloads pr. udgivelse. Clasico bliver solgt i landsdækkende løssalg. 7eleven, kiosker, Shell, Meny, Nærkøb, Q8, Københavns Lufthavn, Århus Lufthavn, Aalborg Lufthavn.

KONTAKT

For spørgsmål eller ønske om annoncering, kontakt nedenstående:

lars-r
Lars Rochat
COMMERCIAL DIRECTOR
(+45) 21 22 02 14
Rochat@tvrmedia.dk 
jimmie
Jimmie Hansen
HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT
(+45) 27 10 37 20
Jimmie@tvrmedia.dk

ANNONCEMATERIALE 

Indstik/Kreative løsninger
Indstik, vareprøver, indklæbning samt andre kreative formater. Ring for yderligere info.

New Bizz Rabat
Annoncører der ikke tidligere har annonceret i CLASICO, har mulighed for at opnå New-bizz rabat.

Annoncemateriale
Annoncen leveres som tryklar pdf (min. 300 dpi) farver skal være CMYK. Husk 5 mm til beskæring. Annoncematerialet sendes til rochat@tvrmedia.dk

Materialefrist
Materialefrist vil som udgangspunkt være 14 dage før udgivelsesdatoen.

Annoncekontrol
Clasico forbeholder sig retten til at afvise annoncer, der strider mod gældende lovgivning. Annoncer der ifølge husets skøn kan forveksles med redaktionelt stof forsynes med “Annonce”

Magasinet CLASICO – Magasinet CLASICO – Magasinet CLASICO – Magasinet CLASICO -Magasinet CLASICO – Magasinet CLASICO – Magasinet CLASICO