Account Manager til salg af annoncering og sponsorater på vores radiostation RADIO NORD

Spændende Account Manager salgsjob i en branche med høje indtjeningsmuligheder og personlig udvikling.

TVR MEDIA søger en dygtig Account Manager, som brænder for salg af annoncering og sponsorater.

Jobbeskrivelse:
Jobbet som Account manager indebærer opbygning af egen kundeportefølje, bestående af små og mellemstore kunder i Danmark, med fokus på Sjælland. Det primære ansvar er håndtering af kunden i hele salgsprocessen – også gensalg.

Du forventes at behovsafdække enhver kunde og hjælpe denne med at få deres budskab ud til alle vores lyttere på bedste vis. Du skal derfor have god forståelse for markedsføring, salgsprocesser og brænde for at give dine kunder succes.

Jobbet omfatter primært:
Opbygning af egen kundeportefølje
At rådgive og formidle målrettede kampagner eller sponsorater
Håndtering af kunden i hele processen
Gensalg og konvertering af kunder fra “Normal Accounts” til “Key Accounts”

Vi er et dynamisk hus i konstant bevægelse og det forventes derfor, at man er omstillingsparat og vil involvere sig i de interne processer.

Din profil
Salgserfaring er at foretrække, og det er en fordel, at du har erfaring fra mediebranchen. Vi vil naturligvis stå for produktoplæring og klæde dig på til din dialog med kunden gennem salgs- og behovsafdækkende træning.
Vi forventer, at du har interesse for mediebranchen samt markedsføring, og at du har mod på at få dialog med kunderne og også tør udfordre dem i deres valg eller fravalg af markedsføring.

Du skal ikke bare sælge kunden en kampagne; du skal rådgive kunden til at placere eller allokere deres markedsføringskroner, så de får mest muligt ud af dem. Det skal være vigtigt for dig, at dine kunder er tilfredse, og at du leverer løsninger, som er tilpasset deres behov. Du skal kunne se nye muligheder i eksisterende kunder og være proaktiv ift. potentielle kunder.

Vi forventer derudover, at du:
Er selvstændig og tør skabe din egen succes
Er arbejdsom og struktureret i din arbejdsdag
Har godt humør og kan tale med kunder på alle niveauer
Går målrettet efter at opnå dine budgetter og personlige mål
Er en vinder af natur

Vi tilbyder: 
Konkurrencedygtig grundløn med en attraktiv provisionsordning uden loft. Du vil få en grundig oplæring i det produkt og medie, som du skal være ansvarlig for at formidle og rådgive om. Du vil ligeledes løbende få salgstræning.
Vi har en sund og velsmagende frokostordning samt fredagshygge og løbende fælles sociale arrangementer.

Om TVR MEDIA:
TVR MEDIA er samarbejdspartner med flere radiostationer og en TV-station og formidler offline annoncering på radio, TV, Print og Outdoor. Vores samarbejdspartnere vælger os, da vi sætter en ære i at nå vores mål og overholde de aftaler vi laver. Vi lægger vægt på at sælge kampagner til vores kunder, hvor kvalitet og ærlighed er vigtige parametre og som vi ved gør en forskel for vores kunder.

Vi henvender os primært til små og mellemstore virksomheder og vores priser er i den lave ende af markedet, hvorfor de fleste af de virksomheder, vi henvender os til, har råd til at købe kampagner hos os. Vi beskæftiger i dag 11 sælgere og befinder os centralt på Nørrebro lige ved Jagtvejen.

Ved spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Lars Nielsen på telefonnummer (+45) 60 43 69 19.

Lyder stillingen som noget for dig så send din ansøgning via funktionen “Søg stillingen“.

Radio-Nord

Ansøgningsfrist:
03-05-2017

Stillingstype:
Fuldtid

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt

Arbejdssted:
Rådmandsgade 55, 2200 København N

kontaktperson:

ACCOUNT MANAGER

Lars Nielsen

(+45) 60 43 69 19

ACCOUNT MANAGER ACCOUNT MANAGER ACCOUNT MANAGER ACCOUNT MANAGER ACCOUNT MANAGER ACCOUNT MANAGER ACCOUNT MANAGER  ACCOUNT MANAGER ACCOUNT MANAGER ACCOUNT MANAGER ACCOUNT MANAGER